Your Own Unique Style
Mastermind

Trek je droom klanten aan door je eigen stijl te laten zien

Creëer een eigen fotografie stijl om NEXT level te gaan met je business 

Ben jij er klaar voor om te ontdekken waar jouw KRACHT zit?

Wil je graag de VRIJHEID om te creëren wat jij wil creëren?

Is NU het moment om te starten met je business of NEXT level te gaan met je business?

Deze Mastermind is geschikt voor jou als je

  • het anders wilt doen dan de massa
  • de business wil creëren waar jij helemaal blij van wordt
  • er klaar voor bent om next level te gaan
  • je voelt dat je met jouw beelden mensen echt kunt gaan helpen
  • je vol vertrouwen durft te investeren in jezelf

Herken jij jezelf hierin? Vraag dan gelijk een gesprek aan

Portret model zwart wit fotosessie

Het is tijd om het anders te gaan doen

Vogue portret modellen
Portret zangeres studio Zeeland
Zo had ik een aantal punten waar ik tegenaan liep tijdens het fotograferen, ze geeft advies en legt alles duidelijk en helder uit. Alles mag je aan haar vragen, Linda zorgt ervoor dat het helemaal voor jou geschikt is en aangepast aan jouw vragen en doelen.
Daisy

LIVE 1 op 1 VIP DAG

 

Online Mastermind calls

 

Business buddy

 

Portfolio opbouwen

 

Online community

 

Binnenkort nieuwe data (januari)  / Mogelijkheid om aan te melden voor de wachtlijst

 

10 PLEKKEN

PROGRAMMA

Portret Veronique op Ibiza

Mijn naam is Linda Hemmes en 9 jaar geleden startte ik met mijn fotografie business. Op dat moment nog naast mijn baan in loondienst. Hoe meer opdrachten ik deed, hoe meer ik een eigen stijl ging ontwikkelen. Tot het moment dat ik volledig de vrijheid wilde hebben om te doen waar mijn passie lag. Fotograferen.

Dat was het moment dat ik mijn baan in loondienst vaarwel zei en volledig voor mijn business ging. Ik merkte al snel dat het super veel bij kwam kijken en volgde meerdere workshops en verschillende business coach programma’s. Programma’s waar ik nieuwe mensen en netwerken leerde kennen. Waar ik zoveel leerde van iedereen die in het programma zat, inspiratie daardoor kreeg. Tijdens die programma’s  besefte ik dat we allemaal tegen angsten en twijfels aanlopen in onze business. En als je deze overwint dat je steeds meer groeit.

Nu heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waardoor mijn droomklanten bij mij komen en ik kan doen wat ik altijd heb willen doen en zoveel waarde kan geven aan degene die op de foto gaat.

Dat gun ik jou ook!

Dat jouw beelden herkent worden door de unieke stijl die jij hebt. Dat je droom klanten voor jou kiezen en dat je in alle vrijheid jouw business kunt runnen. Zodat je jouw dromen werkelijkheid kan laten worden.

Linda H 020620-07352

Wat LEER je in de Your Own Unique Style Mastermind

  • we gaan op zoek naar jouw unieke style tijdens een 1 op 1 VIP dag
  • verschillende topics komen aan bod in de online Masterclass
  • fotograferen van een model om portfolio op te bouwen
  • een groep enthousiaste mensen die je inspireren zodat je stappen gaat zetten
  • super veel tips en trucs over o.a. ondernemen, mindset, poseren en connectie waardoor jij veel zelfverzekerder wordt en de juiste klanten gaat aantrekken.
Portret Summer visagie