Meer Klanten Aantrekken Als Fotograaf

Stappenplan om meer klanten aan te trekken

Ben jij het ook beu om elke opdracht aan te nemen ook al vind je het niet leuk om te doen?

Is het tijd om precies die juiste klanten aan te gaan trekken, zodat je meer omzet binnen haalt?

Wil jij weten wat je elke keer weer kunt inzetten om die klanten binnen te halen?

Gratis

Live

Practische tips

Regelmatig hoor ik fotografen die graag meer betalende klanten willen aantrekken of de opdrachten die ze leuk vinden. Oftewel opdrachten van hun ideale klant. Opdrachten waar je blij van wordt en super veel energie van krijg. Het is belangrijk dat je precies weet hoe je die klanten gaat aantrekken en waar je ze kunt vinden.

Zodat jij duidelijkheid krijgt wie je ideale klant is, ook echt gaat kiezen en de opdrachten gaat aantrekken die precies bij jou passen.

DOE JE MEE?

 Klik op de onderstaande knop en je ontvangt de informatie om mee te doen met de training in je mailbox

Datum volgt

Wat kan je verwachten

In deze gloed nieuwe online training geef ik je in 10 verschillende mogelijkheden die er zijn om MEER KLANTEN te krijgen waar jij blij van wordt en ga ik je laten zien wat er nodig is om die ideale klant aan te trekken. We gaan samen brainstormen wat je nu gelijk kunt doen om direct meer omzet binnen te halen.  Ik laat je de kansen laat zien die er zijn als fotograaf om structureel MEER OMZET te krijgen. En je krijgt mega veel tips die jij gelijk kunt gaan inzetten om die klanten ook daadwerkelijk aan te trekken.

Na de training weet je precies

  • Hoe jij klanten kunt gaan aantrekken
  • Waarom je ze niet aantrekt
  • Waar je jouw klanten kunt gaan vinden
  • Wat er nodig is om deze juiste klanten aan te trekken

Niet opnieuw het wiel uitvinden? Of urenlang uitvogelen hoe je het het beste aan kunt pakken? 

In mijn 9 jaar ervaring als ondernemer heb ik 1000-den portretten gefotografeerd. Stonden mijn beelden in verschillende magazines en op book covers. Na tientallen trainingen te hebben gevolgd van fotografen en business coaches in binnen- en buitenland. Weet ik precies wie mijn droomklant is en hoe ik deze ook daadwerkelijk aantrek. Daarom wil ik graag deze kennis met jou delen om je business samen met jou naar een hoger level te tillen.

Ook heb ik een duidelijk keuze gemaakt wie mijn ideale klant is en heb ik  toffe opdrachten mogen doen in binnen- en buitenland. Opdrachten waar ik helemaal blij van werd en met veel passie en energie mijn klanten heb kunnen helpen.

Hoe fijn zou het zijn als jij ook niet alles meer zelf hoeft uit te vinden? Dat je mij vragen kunt stellen en met mij kan sparren, zodat ik je verder help om jouw sales skills te verbeten en je help om meer klanten en meer omzet binnen te halen.

Een voorsprong op de rest

Doe nu MEE met de GRATIS online training en ga aan de slag met de succesvolle stappen. Een stappenplan dat jij keer op keer kunt inzetten om meer klanten aan te trekken en dus ook meer omzet.

De gratis training Meer Klanten Aantrekken Als Fotograaf helpt je om te weten hoe jij jouw klanten precies kan helpen met de beelden die alleen jij kunt maken.  

Portret Linda Hemmes in studio

Veel gestelde vragen

Yes, de ONLINE training is geheel gratis. Het enige wat ik nodig heb is je e-mailadres, zodat ik je de Zoom link kan sturen die je nodig hebt om mee te doen. Zoom kan je gratis installeren op computer of telefoon. Het is leuk als je een camera hebt dan kan ik en de andere deelnemers je ook zien 🙂 (is geen must, wel heel leuk)

Als je je aanmeld via de knop stuur ik je een Zoom link naar je e-mail adres en ontvang je daar alle info

Geen probleem! Je mag ook meedoen als je geen ondernemer bent. De informatie die je krijgt kan je meenemen in het aantrekken van fotografie opdrachten. En hoe leuk is het als je precies weet wie je wilt fotograferen en dat je daar opdrachten voor krijgt.

Je ontvangt een Zoomlink, dus we gaan aan de slag via Zoom. Dit kan je volgen via je laptop, computer of telefoon. Heb je nog nooit een Zoom meeting gevolgd dan moet je eerst Zoom downloaden. Dit is geheel gratis, maar kost wel een paar minuten. Beste kun ruim voordat de training begint doen. Lekker online vanuit huis.  Een webcam is ook leuk want dan kunnen we jou ook zien, maar geen must. En pen en papier, want ik ga je lekker veel waardevolle info geven.

Het enige wat ik van jou nodig heb is je e-mailadres, zodat ik je alle info kan doorsturen

Oh jee! Check even je SPAM box van je e-mail. Het kan zijn dat hij daarin terecht is gekomen.

Kan je hem niet vinden, stuur me dan een e-mail op info@lindahemmesfotografie.nl, want anders ontvang je de info voor de training ook niet.

Ik ben geen fotograaf. Kan ik wel meedoen? Jazeker, je mag zeker meedoen. De stappen kun je ook inzetten als je in jouw branche die droomklant wilt aantrekken. De training is wel specifiek voor fotografen, maar ik weet zeker dat je er heel veel uit kunt halen voor jouw business

Heb je een andere vraag, stuur me dan een mail via info@lindahemmesfotografie.nl. En ik beantwoord je vraag via de e-mail

Wil jij je omzet verdubbelen?

Meld je dan direct aan voor de online training . Ontdek hoe jij DE klanten kunt aantrekken en volgende maand meer omzet binnen haalt.