MASTERCLASS PRESENCE

De Kracht van Zichtbaarheid

Ben jij het ook beu om elke keer uren te struggelen om een post te verzinnen, omdat je niet durft te zeggen wat je wilt zeggen?

Is het tijd om precies te weten hoe jij zichtbaarder wordt voor je ideale klanten?

Is het nu het moment voor jou om meer zelfvertrouwen te krijgen?

Voel jij die angst voor zichtbaarheid en wil je die omzetten voor de kracht van zichtbaarheid?

Meld je dan direct aan via onderstaand formulier en ga ervoor!

Regelmatig hoor ik ik weet niet precies waar ik zichtbaar moet zijn en als ik het dan weet hoe moet ik dan zichtbaar zijn.

HOE, WAAR, VOOR WIE? De vraag is wat wil jij en wat ben jij bereidt daar voor te doen en heb je genoeg zelfvertrouwen om jezelf te laten zien? 

Hoe zou het voor je zijn als je nu precies wist waar je moest beginnen en je ook meer durft te laten zien.

 Zodat je die klanten aan gaat trekken die jij leuk vindt en meer omzet binnen  haalt door meer zichtbaar te zijn.  

DOE JE MEE?

HET STAPPENPLAN VOOR MEER PLEZIER, TIJD, INTERACTIE & WINST

Donderdag 24 februari om 19.30u

Wat kan je verwachten

In deze masterclass geef ik je in 4 stappen hoe jij zichtbaarder kunt worden en ook de kracht van zichtbaarheid kan gaan inzetten om meer jezelf te laten zien, zowel online als offline. Dat je de juiste klanten/volgers gaat aantrekken en dat jij meer zelfvertrouwen krijgt om jezelf te laten zien.  We gaan samen brainstormen wat je nu gelijk kunt doen om direct zichtbaar te worden.  In deze masterclass ga ik je laten zien hoe jij zichtbaar kunt worden hoe jij wilt en daarmee meer van jezelf gaat laten zien en meer klanten/volgers aan gaat trekken. En uiteindelijk structureel meer omzet kan krijgen en meer jezelf gaat uitspreken wie jij bent. 

Dit ga je leren in de masterclass

  • Waar jij die content kan vinden
  • Waarom jij nog niet zichtbaar bent
  • Waarom het belangrijk is om zichtbaar te worden
  • Wat er nodig is om de juiste klanten/volgers aan te trekken

Niet opnieuw het wiel uitvinden? Of urenlang uitvogelen hoe je het het beste aan kunt pakken? 

In mijn 10 jaar ervaring als ondernemer heb ik 1000-den portretten gefotografeerd. Stonden mijn beelden in verschillende magazines en op book covers. Na tientallen trainingen te hebben gevolgd van fotografen en business coaches in binnen- en buitenland. Weet ik precies wie mijn droomklant is en hoe ik deze ook daadwerkelijk aantrek. Daarom wil ik graag deze kennis met jou delen om je business samen met jou naar een hoger level te tillen.

Door nu al jaren zichtbaar te zijn op social media heb ik mijn ideale klanten aangetrokken, heb ik trouwen volgers opgebouwd en heb ik daarnaast veel meer van mezelf geleerd omdat ik steeds uit mijn comfortzone ging. Dat gaf me meer kracht, zelfvertrouwen en kwamen er super toffe kansen op mijn pad.

Hoe fijn zou het zijn als jij ook niet alles meer zelf hoeft uit te vinden? Dat je mij vragen kunt stellen en met mij kan sparren, zodat ik je verder help en je meer online zichtbaar wordt en niet alleen online maar ook offline en je steeds meer gaat doen wat jij leuk vindt.

Linda-Hemmes

Een voorsprong op de rest

Doe nu MEE met de GRATIS masterclass en ga aan de slag met de succesvolle stappen. Een stappenplan dat jij keer op keer kunt inzetten om nog zichtbaarder te worden.

De gratis Masterclass Presence helpt je om ook om te weten waar jij het beste zichtbaar kan zijn.  

Veel gestelde vragen

Yes, de masterclass is geheel gratis. Het enige wat ik nodig heb is je e-mailadres, zodat ik je de Zoom link kan sturen die je nodig hebt om mee te doen. Als je je aanmeld kan ik die voor aanvang van de masterclass naar je doorsturen. Zoom kan je gratis installeren op computer of telefoon.

Als je je aanmeld via de knop stuur ik je een Zoom link naar je e-mail adres en ontvang je daar alle info

Geen probleem! Iedereen die zichtbaarder wilt worden kan meedoen.

Je ontvangt een Zoomlink, dus we gaan aan de slag via Zoom. Dit kan je volgen via je laptop, computer of telefoon. En pen en papier natuurlijk. Dus lekker online vanuit huis. 

Deze keer komt er geen REPLAY, dus echt voor de live kijkers. Volgende maand komt er een nieuwe datum.

Heb je een andere vraag, stuur me dan een mail via info@lindahemmesfotografie.nl. En ik beantwoord je vraag via de e-mail

De masterclass duurt 2 uur.We beginnen om 20u tot ongeveer 22u.

BONUS

Hoe zou het zijn als ik online jouw specifieke vraag live ga behandelen en je direct ga helpen, zodat jij ook direct stappen kunt gaan maken.
Als extra BONUS zijn er tijdens de masterclass 3 HOT SEATS beschikbaar. En daar kan JIJ kans op maken tijdens de masterclass

Wil jij in 2022 zichtbaarder worden?

Meld je dan direct aan voor de masterclass. Ontdek hoe jij meer van jezelf kan laten zien en die klanten aan gaat trekken waar jij van droomt