Waanzinnig fotograferen kun je leren

Prachtige beelden maken met jouw eigen camera

Scherpe foto's

Geen onscherpe of bewogen
foto's meer

Ontdek de knoppen op je camera

Nooit meer op de automatische stand
fotograferen

Creatieve foto's maken

Ontdek de creatieve mogelijkheden
van je camera

Ligt jouw camera te verstoffen in de kast?

 

Onderzoek wijst uit dat de meeste mensen niet de handleiding van hun camera gaan lezen, maar gelijk aan de slag gaan. Ze zien prachtige beelden en willen deze zelf maken, maar worstelen met de instellingen van de camera. Of ze komen thuis van een dag fotograferen en merken dat er beelden onscherp of zelfs bewogen zijn. Frustrerend is dat!

Hoe tof zou het zijn om precies te weten hoe je jouw camera instelt en foto’s te gaan maken waar jij trots op bent.

Super gave foto’s die het kijken meer dan waard zijn. Die je kunt posten op social media, in een album kunt plaatsen of misschien wel uitprinten. 🙂

Als ik jou nou eens stap voor stap zou uitleggen hoe je dat voor elkaar krijgt? Zelfs zonder ervaring….

Portret fotograaf Linda Hemmes studio

Linda Hemmes

Eigenaar Linda Hemmes fotografie

Maak super toffe creatieve foto’s met jouw camera

Na jarenlang met fotografie bezig te zijn, licht te bestuderen en het maken van duizenden portretten. Fotografeer ik nu in mijn eigen studio en een paar keer per jaar in het buitenland en weet ik precies wat mijn camera wel en niet kan.

Regelmatig hoor ik dat iemand enthousiast een camera heeft gekocht en ze deze niet gebruiken. “Ik rommel teveel met de knoppen en weet niet hoe hij werkt”. Super zonde! Want je had deze niet voor niets gekocht. Waarschijnlijk wilde jij die prachtige zonsondergang fotograferen of een portret van je kinderen om de herinnering vast te leggen.

Daarom heb ik al mijn fotografie tips voor jou gebundeld in deze online basis fotografie cursus en neem je mee in verschillende video’s en oefeningen in de wereld van de fotografie. Te volgen op je eigen tempo. Zodat jij straks super toffe foto’s kunt gaan maken en blij wordt van de creatieve mogelijkheden van jouw camera.

Foto strand van zee en vogel
"De workshop vond ik zeer leerzaam. Linda kan goed uitleggen hoe de techniek van de camera werkt. Voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan."
Ineke
"Eindelijk heb ik door hoe de ingewikkelde knopjes werken op mijn camera en lukt het mij echt om prachtige scherpe foto's te maken. Ik hoopte dat ik een creatief stukje van mezelf zou ontdekken en dat is gelukt!"
Daphne

Nooit meer onscherpe of bewogen foto's

Wat tref je aan in de cursus?

Met deze online cursus kan je in je eigen tijd alles uit je camera gaan halen. De cursus bevat 16 video’s waar alles stap voor stap uitgelegd wordt. En er zit een toffe BONUS bij, zodat je altijd een spiekbriefje bij de hand hebt.

Objectieven

We beginnen bij het begin.
Hoe houd ik mijn camera vast en welke lenzen gebruik je voor welke soort fotografie

Belichtingsdriehoek

In verschillende hoofdstukken gaan we dieper in op Diafragma, ISO en de Sluitertijd

Scherpstellen

De beste manier om scherp te stellen, zodat jij met scherpe foto's thuis komt

Licht meten

De verschillende mogelijkheden van licht meten in je camera en in welke situatie gebruik je deze

Portret

Basis beginselen voor het maken van een mooi portret

En veel meer...

O.a. Histogram, compositie en witbalans komen aan bod in 16 video's en oefeningen

BONUS

Als extra BONUS heb ik voor jou een 'spiekbriefje' gemaakt, waar alles kort samengevat op staat.
Uitprinten of opslaan op je telefoon en je hebt het altijd bij de hand. Mocht je het tijdens het fotograferen niet helemaal meer weten, dan kan je snel deze hulplijn raadplegen. Super handig!

"Ik heb ontdekt dat ik de automatische stand niet veel meer gebruik omdat ik de foto's nu beter kan aanpassen aan mijn wensen. Ik heb veel aan je workshop gehad. Bedankt!"
Carla
"Ik vond de cursus heel leuk en leerzaam! Ik weet nu hoe ik mijn camera kan gebruiken zonder de automatische stand. Dit zorgt voor hele leuke foto's. Het spiekbriefje wat je erbij krijgt is heel handig, als je even iets bent vergeten kan je het zo opzoeken. "
Jordy

The Basics

Basis fotografie cursus

€ 79,-

€ 49,-

Dan is deze cursus prefect voor jou! Je profiteert van 10 jaar ervaring van een top expert in de portret fotografie die je stap voor stap mee neemt in het maken van prachtige foto’s.

Tarief is excl BTW

5/5
Basis fotografie cursus online
Ben je niet tevreden?

Binnen 14 dagen mag je je geld terugvragen als de training niet is wat je ervan verwachtte

Je kan kijken wanneer jij wilt

Je krijgt lifetime toegang en kunt 24/7 inloggen. Daarnaast kan je alles terugkijken en in je eigen tempo doen.

0
Cursisten gingen jou voor

Veel gestelde vragen

Je kunt meedoen met zowel een digitale spiegel reflex camera of een compact camera. Wel is goed om te weten dat ik in de video’s als voorbeeld de spiegelreflexcamera gebruik. In de tekst wordt regelmatig naar de compact camera verwezen. Je hebt een camera nodig waar je ISO, diafragma en sluitertijd kan instellen.

In deze cursus vertel ik je meer over je camera en hoe een foto tot stand komt en hoe je deze het beste kunt maken. We beginnen bij stap 1: “Hoe houd ik mijn camera goed vast”. Dus het enige da

In de cursus leg ik je precies uit wat het verschil is van de verschillende lenzen (objectieven).  Mocht je een andere lens willen aanschaffen, volg eerst de cursus dan weet je precies wat voor soort lens je nodig hebt.

De cursus bestaat uit verschillende korte video’s en uitleg. De meeste hoofdstukken bevatten een oefening. Je kunt alle hoofdstukken natuurlijk achter elkaar doorspitten, maar je kunt ook eerst de oefening onder de knie krijgen en dan doorgaan naar het volgende onderdeel. It’s all up to you.

De cursus is geschikt voor iemand die nog helemaal niks weet over zijn camera en/of fotografie of voor iemand die graag alles nog even de basisprincipes wilt opfrissen. Bv. de belichtingsdriehoek.

Tijdens het bestellen maak je gelijk een account aan. Indien de bestelling afgerond is, ben je gelijk ingelogd. Je ontvangt ook nog een e-mail met je inlog gegevens. Je kunt met deze gegevens via de e-mail inloggen of via mijn account boven aan de home page.

Stuur me een e-mail dan krijg je zo snel mogelijk een antwoord van mij.

De cursus is opgebouwd uit 16 verschillende video’s die je kunt bekijken op je computer, tablet of telefoon. Daarnaast heeft elk hoofdstuk een tekst uitleg en bevat een oefening.

Kleuren foto wesp
Foto jongetje met blauw hoedje
"Geen saaie, met moeilijke woorden uitleg worden maar met termen die voor iedereen duidelijk zijn! Ook al had ik wel al iets van technische achtergrond, heb ik toch nog bijgeleerd op vlak van theorie"
Yana
"Wat ik ook heel leerrijk vond, waren de tips in verband met het aansturen van modellen en de details die al dan niet uit een foto springen.Ik ben zelfs al op pad gegaan op volledig manuele stand, wat ik eerder nog niet echt durfde!
Yana

Start nu direct met de cursus !