Gratis

Hieronder vind je de gratis content die ik aanbied met de actuele trainingen en E-books die je kunt downloaden.
Je kunt nu ook mijn podcast luisteren, waar ik je tips geef over fotografie, ondernemen en een positieve mindset. regelmatig nodig ik expert uit om hun tips ook met jou te delen.

Preplist High End Fotoshoot

Met deze preplist ben je goed voorbereidt op je High End fotoshoot. Weet dat het ook voor jou mogelijk is om voor high end te gaan i.p.v. basic.

E-Book Boost Je Zelfvertrouwen

In 5 stappen je veel zelfverzekerder voelen. Stapje voor stapje buiten je comfort zone, zodat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt en volledig gaat doen wat jij mag doen. Veel meer plezier beleeft en alles gaat aantrekken wat jij wilt.

E-book The Power of Posing

Leer in 4 stappen hoe jij als fotograaf zorgt voor meer connectie met je model, meer inspiratie hebt tijdens je shoot en je veel zelfverzekerder voelt door de leiding te nemen.

Gratis e-book The Power of posing

E-book Maak Jezelf Zichtbaar

Leer waarom het zo belangrijk is dat JIJ jezelf laat zien. Zowel online om meer klanten aan te trekken en meer verbinding te maken met je volgers, maar ook waarom je meer zichtbaar mag zijn. Kom uit je comfort zone en laat jezelf zien! Jij bent uniek en mag gezien worden.

Podcast Business in Beeld​

Een podcast speciaal voor jou als fotograaf en/of als ondernemer. In de afleveringen neem ik je mee in het opbouwen van een fotografie business. De afleveringen gaan over fotografie, ondernemen en een positieve mindset. 

Quote Beeldbank

50 Gratis Quotes die je online kan gaan inzetten. Je hebt altijd content om je volgers te inspireren en om met ze te verbinden. Klik op de onderstaande link om ze direct te downloaden

E-book New Era New You

Het E-book met de stappen hoe je dit jaar wel je dromen en doelen gaat halen. Leer waarom het niet alleen doelen stellen is en achterover leunen, maar ga de stappen zetten en kies voor jouw droom.

Inspiratie Mail

Een e-mail waar je in een oogopslag kan zien welke inspiratie content ik voor je heb gecreëerd deze week. Zoals de podcast, reels met tips over poseren, blogs enz.

Community voor Fotografen

Een Facebook groep waar je alle vragen kan stellen over fotografie en je je beelden kan laten zien. Een groep met gelijkgestemden die er zijn om jou te helpen en nog beter te maken.

Succes Mindset Template

Met dit template kan je je mindset veranderen van vast naar een groei mindset. Je kan hem als screen saver gebruiken en je mindset veranderen naar een mindset waar je succes mee gaat behalen.

99c5503c-1aaf-4817-ab0b-a8a3d7531ea3