Cursus aanbod

Hieronder vind je de verschillende cursussen die ik aanbied.
Speciaal voor jou met zorg gecreëerd.
Klik op de link en ontdek wat er voor jou in de cursus zit.
Mocht je een vraag hebben over een cursus, stuur me gerust een bericht via het contact formulier

Natural Light Portrait

Precies weten hoe je een prachtig portret maakt met daglicht.  Zoveel poses weet voor elk lichaamstype en altijd weet hoe je iemand zijn mooiste zelf kan vastleggen?

Meer klanten gaat aantrekken met deze techniek.

Ben er dan 18 juni bij! 

€ 397.00

Boost Je Zelfvertrouwen

In deze training neem ik je in verschillende stappen mee hoe jij veel meer zelfvertrouwen krijgt en je veel zelfverzekerder voelt. 

De stappen durft te nemen die je mag nemen, zodat je naar een volgend level gaat. 

€ 49.00

Basis fotografie cursus online

The Basics

Heb je een geweldige camera maar verzuip je in alle technische opties ? Hoe kom je nou tot super vette foto’s die het kijken meer dan waard zijn? En hoe zorg je er nu nou voor dat je het beeld dat jij in je hoofd hebt terugziet op je camera ? Juist met deze cursus!

€ 49.00

Wat cursisten zeggen

"De workshop vond ik zeer leerzaam. Linda kan goed uitleggen hoe de techniek van de camera werkt. Voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan."
Ineke
"Eindelijk heb ik door hoe de ingewikkelde knopjes werken op mijn camera en lukt het mij echt om prachtige scherpe foto's te maken. Ik hoopte dat ik een creatief stukje van mezelf zou ontdekken en dat is gelukt!"
Daphne
"Ik heb ontdekt dat ik de automatische stand niet veel meer gebruik omdat ik de foto's nu beter kan aanpassen aan mijn wensen. Ik heb veel aan je workshop gehad. Bedankt!"
Carla
"Ik vond de cursus heel leuk en leerzaam! Ik weet nu hoe ik mijn camera kan gebruiken zonder de automatische stand. Dit zorgt voor hele leuke foto's. Het spiekbriefje wat je erbij krijgt is heel handig, als je even iets bent vergeten kan je het zo opzoeken. "
Jordy