Boost Je Omzet

Krijg meer klanten als portretfotograaf dankzij een ijzersterk plan

Regelmatig hoor ik fotografen die niet weten hoe ze nou structureel klanten moeten aantrekken, de reden daarvan is vaak dat ze geen plan hebben hoe ze dat moeten doen. Daarom wil ik je graag laten zien hoe het structureel mogelijk is om klanten aan te trekken en hoe dat plan je daarbij gaat helpen, zodat je gaat groeien.

Klik op de onderstaande knop en je ontvangt de link om mee te doen met de challenge in je mailbox

Woensdag 14 t/m vrijdag 16 oktober 2020 20.00 uur

Wat kan je verwachten

In deze challege geef ik je verschillende mogelijkheden die er zijn om meer klanten te krijgen en ga ik je laten zien wat er nodig is om je droom klanten aan te trekken. We gaan samen brainstormen wat je nu gelijk kunt doen om direct meer omzet binnen te halen.  Deze 3 dagen ga je aan je business werken en laat ik je de kansen laat zien die er zijn als portretfotograaf om structureel meer omzet te krijgen. 

Na de challenge

Niet opnieuw het wiel uitvinden? Of urenlang uitvogelen hoe je het het beste aan kunt pakken? 

In mijn 9 jaar ervaring als fotografe heb ik 1000-den portretten gemaakt. Stonden mijn beelden in magazines en op verschillende book covers en heb ik tientallen cursussen gevolgd van fotografen en business coaches in binnen- en buitenland. Deze kennis deel ik graag met jou om je naar een hoger level te tillen.

Hoe fijn zou het zijn als jij ook niet alles zelf hoeft uit te vinden? Maar dat je mij vragen kunt stellen en met mij kan sparren, zodat ik je verder help om jouw fotografie skills te verbeten en je fotografie  business naar een hoger niveau te tillen.

Linda H 020620-07352

Een voorsprong op de rest

Doe nu mee met de gratis challenge en ga aan de slag met een ijzersterk plan. Een plan dat jij keer op keer kunt inzetten om meer klanten te krijgen.

De gratis challenge Boost je Omzet, Krijg Meer Klanten Als Portretfotograaf Dankzij een Ijzersterk Plan helpt je om daadwerkelijk meer klanten aan te trekken.  

Veel gestelde vragen

Yes, de challenge is geheel gratis. Het enige wat ik nodig heb is je e-mailadres, zodat ik je de Zoom link kan sturen die je nodig hebt om mee te doen. Zoom kan je gratis installeren op computer of telefoon.

Als je je aanmeld via de knop stuur ik je een Zoom link naar je e-mail adres en ontvang je daar alle info

Geen probleem! Je mag ook meedoen als je geen ondernemer bent, maar als je fotografeert naast je baan in loondienst. De informatie die je krijgt kan je meenemen in het aantrekken van fotografie opdrachten.

Je ontvangt een Zoomlink, dus we gaan aan de slag via Zoom. Dit kan je volgen via je laptop, computer of telefoon. En pen en papier natuurlijk. Dus lekker online vanuit huis.

Het is aan te bevelen om 3 dagen een uurtje van je tijd vrij te maken om mee te doen. Ik ga namelijk verschillende stappen bespreken en het zou zonde zijn als je iets mist.

Heb je een andere vraag, stuur me dan een mail via info@lindahemmesfotografie.nl

Wil jij een ijzersterk plan om je omzet een boost te geven?

Meld je dan direct aan voor de challenge en ontdek hoe je meer klanten kunt aantrekken met een Ijzersterk plan