Fotograferen als een Pro

Waanzinnige beelden maken in een mum van tijd

8 jaar

Fotografie ervaring

Publicaties

In diverse tijdschriften o.a. Zoom.nl, Chip  fotomagazine, boeken en Vogue.it

13

Portret- en bruidsawards gewonnen

Nieuw Your Own Unique Style Mastermind

mastermind voor fotograferen die hun eigen stijl willen ontdekken en gaan ondernemen vol passie, zodat ze de droom klanten gaan aantrekken en de business gaan opbouwen waar ze altijd al van gedroomd hebben.

Een mentor sessie speciaal voor jou

Je hebt een prachtige camera, je weet iets van de techniek, fotograferen vind je super tof en misschien heb je zelfs al een portfolio opgebouwd. Maar dan! 

Het aansturen van een model is toch soms lastig, waar laat ik bv de handen? En hoe maak ik nou een prachtig portret met alleen daglicht zodat ik niet met studio lampen hoef te werken.

Hoe tof zou het zijn om in een mentorsessie die precies aansluit op jou vraag daar snel een antwoord op te krijgen. Een sessie waarna je geïnspireerd aan de slag gaat om prachtige en creatieve beelden te gaan maken.

Als ik jou nou eens stap voor stap zou uitleggen hoe je dat voor elkaar krijgt? 

Portret fotograaf met camera in Parijs

Linda Hemmes

Eigenaar Linda Hemmes fotografie

Wat als je het niet meer zelf hoeft uit te vogelen?

Niet opnieuw het wiel uitvinden? Of urenlang uitvogelen hoe je het het beste aan kunt pakken? 

In mijn 8 jaar ervaring als fotografe heb ik tientallen cursussen gevolgd online en in binnen- en buitenland. Regelmatig spar ik met andere fotografen en ondernemers en daar krijg ik zoveel energie van. Soms zit je je helemaal blind te staren en schud iemand anders het zo uit zijn mouw. 

En hoe fijn zou het zijn als jij ook niet alles zelf hoeft uit te vinden? Maar dat je mij vragen kunt stellen en met mij kan sparren. En dat ik je verder help om jouw fotografie skills te verbeten of je fotografie  business naar een hoger niveau te brengen.

Mogelijkheden voor een sessie

Personal Branding Cindy Ibiza magazine stijl

Portfolio

Een review van je portfolio nodig?
Samen bespreken we jouw portfolio en geef ik je tips om verder te gaan.

Techniek

Een oppepper in de techniek. Hoe zat dat ook alweer precies met Diafragma en hoe kan ik het beste scherp stellen?

Ondernemen

Vragen over ondernemen als fotograaf. bv Hoe kom ik aan opdrachten en welke tarieven kan ik vragen.

Model aansturen

Precies weten hoe je een model (klant) kan aansturen en de do's en dont's als je met mensen fotografeert.

Fotobewerking

Mijn workflow in Photoshop helemaal uitgelegd krijgen of een specifieke edit vraag.

Samenwerken

Samen fotograferen? 1 op 1 al mijn tips & tricks te weten te komen tijdens een fotosessie die we samen gaan doen (VIP)

Social media/website

Social media of je website onder de loep nemen en de mogelijkheden om zichtbaar te groeien

Licht gebruik

Meekijken met mijn workflow om met daglicht een prachtig portret te maken.
Zowel binnen als buiten

Poses

Na deze sessie weet jij precies welke poses jij kunt inzetten als je gaat fotograferen.

In een gratis strategiesessie bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen

Fotoreportage modellen in de studio
Portret model zwart wit fotosessie

Verschillende mentorsessies

Brainstorm

Brainstorm mentorsessie

€ 249,-

Heb je een brandende vraag over het maken van portretten, de techniek of ondernemen als fotograaf? Heb je al een portfolio opgebouwd en wil dat samen met mij bespreken voor tips & tricks? Boek dan een brainstorm gesprek en dan geef ik antwoord op de vraag waar jij mee zit.

Business

Mentorsessie

€ 497,-

Hoe stuur je een model aan? Hoe vraag ik goede prijzen? Een mooi portret maken met alleen daglicht, hoe doe ik dat? In dit gesprek vertel ik je alles over bv. ondernemen, creativiteit, techniek, samenwerkingen aangaan en nog veel meer. Na deze 2,5 uur heb jij mega veel inspiratie om prachtige beelden te gaan creëren. 

VIP

Exclusieve VIP mentordag

€ 997,-

Een hele dag met mij werken en jij mag de inhoudt bepalen! Wil je graag shooten met mij of samen met een model in de studio. Of wil je dat ik samen met je naar je website, social media of portfolio kijk?  Of wil je mijn workflow  weten hoe ik een portret bewerk in Photoshop? In een intake gesprek gaan we samen kijken wat er bij jou past.

*Wil je deze sessie liever via  Zoom doen? Dat kan natuurlijk. Bijvoorbeeld verdeelt over 2 x 3 uur + 1 x 1 uur via Zoom.

Mastermind

Your Own Unique Style Mastermind

Een 3 maanden traject waar jij je eigen stijl gaat ontdekken, zodat je die droom klanten gaat aantrekken die voor jou gaan kiezen. Je gaan samen met een groep aan jouw bedrijf werken en 1 op 1 in een VIP dag helemaal jouw eigen stijl ontdekken. 

Lijkt het jou ook tof om je eigen stijl te gaan ontwikkelen en dat je alleen nog in deze stijl gaat fotograferen?

 Dit ook zichtbaar gaat maken, zodat jouw droom klanten voor jou gaan kiezen en jij met super veel plezier gaat fotograferen en ondernemen.

Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie

Portret Summer visagie
Portret vrouw zwart wit fotograaf
"Geen saaie, met moeilijke woorden uitleg worden maar met termen die voor iedereen duidelijk zijn! Ook al had ik wel al iets van technische achtergrond, heb ik toch nog bijgeleerd op vlak van theorie"
Yana
"Wat ik ook heel leerrijk vond, waren de tips in verband met het aansturen van modellen en de details die al dan niet uit een foto springen. Ik ben zelfs al op pad gegaan op volledig manuele stand, wat ik eerder nog niet echt durfde!
Yana

Veel gestelde vragen

Geen probleem! Heb jij een vraag over fotografie wat jou verder zou kunnen helpen? Deze kun je perfect stellen in een brainstormsessie

Ja natuurlijk. Ik heb een grote studio in Middelburg, Zeeland en daar kunnen we samen met een model shooten (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM). 

Dat kan! In plaats van 6 uur in de studio heb ik de mogelijkheid om deze op te splitsen in verschillende Zoom sessies, zodat ik je alles kan vertellen via Zoom. Voor de sessies maak ik een presentatie die ik met je kan delen en zo kan ik je antwoorden geven op je vragen. Ik kan je ook laten zien hoe ik bewerk in Photoshop.

Als je weet hoe Diafragma, Sluitertijd en ISO werkt dan is een sessie perfect voor jou. Ook voor een korte opfriscursus 1 op 1 van de techniek.

Ben je nog niet bekend met deze termen. Ik heb ook een online basis fotografie cursus waar ik je in dit in 16 video’s en oefeningen uitleg.

Zoom kun je gratis downloaden op je computer of laptop. Zelfs op je telefoon. Ik stuur je een link van onze sessie en via deze link kom je in het gesprek. Voor de mentorsessie ontvang je van mij een PDF met informatie.

De brainstorm sessie is telefonisch ook mogelijk. De Business is via Zoom en de VIP is of in mijn studio of via Zoom mogelijk.

 

Nee hoor, ik heb ook bijna honderd families en groepen gefotografeerd. Dus daar kan ik je zeker ook mee helpen. Over de verschillende mogelijkheden, hoe je een groep aanstuurt, mijn workflow met familie fotografie en bv hoe je het beste in bepaalde situaties kunt handelen. 

Beeldbank vrouw witte jurk
Fotoshoot meisje studio Zeeland

Plan direct jouw sessie in!