Fotograferen als een Pro

Waanzinnige beelden maken in een mum van tijd

10 jaar

Fotografie ervaring

Publicaties

In diverse tijdschriften o.a. Zoom.nl, Chip  fotomagazine, boeken en Vogue.it

13

Portret- en bruidsawards gewonnen

Een mentor sessie speciaal voor jou

Je hebt een prachtige camera, je weet iets van de techniek, fotograferen vind je super tof en misschien heb je zelfs al een portfolio opgebouwd. Maar dan! 

Het aansturen van een model is toch soms lastig, waar laat ik bv de handen? En hoe maak ik nou een prachtig portret met alleen daglicht zodat ik niet met studio lampen hoef te werken.

Hoe tof zou het zijn om in een mentorsessie die precies aansluit op jou vraag daar snel een antwoord op te krijgen. Een sessie waarna je geïnspireerd aan de slag gaat om prachtige en creatieve beelden te gaan maken.

Als ik jou nou eens stap voor stap zou uitleggen hoe je dat voor elkaar krijgt? 

Portret fotograaf met camera in Parijs

Wat als je het niet meer zelf hoeft uit te vogelen?

Niet opnieuw het wiel uitvinden? Of urenlang uitvogelen hoe je het het beste aan kunt pakken? 

In mijn 8 jaar ervaring als fotografe heb ik tientallen cursussen gevolgd online en in binnen- en buitenland. Regelmatig spar ik met andere fotografen en ondernemers en daar krijg ik zoveel energie van. Soms zit je je helemaal blind te staren en schud iemand anders het zo uit zijn mouw. 

En hoe fijn zou het zijn als jij ook niet alles zelf hoeft uit te vinden? Maar dat je mij vragen kunt stellen en met mij kan sparren. En dat ik je verder help om jouw fotografie skills te verbeten of je fotografie  business naar een hoger niveau te brengen.

Mogelijkheden voor een sessie

Personal Branding Cindy Ibiza magazine stijl

Portfolio

Een review van je portfolio nodig?
Samen bespreken we jouw portfolio en geef ik je tips om verder te gaan.

Techniek

Een oppepper in de techniek. Hoe zat dat ook alweer precies met Diafragma en hoe kan ik het beste scherp stellen?

Ondernemen

Vragen over ondernemen als fotograaf. bv Hoe kom ik aan opdrachten en welke tarieven kan ik vragen.

Model aansturen

Precies weten hoe je een model (klant) kan aansturen en de do's en dont's als je met mensen fotografeert.

Fotobewerking

Mijn workflow in Photoshop helemaal uitgelegd krijgen of een specifieke edit vraag.

Samenwerken

Samen fotograferen? 1 op 1 al mijn tips & tricks te weten te komen tijdens een fotosessie die we samen gaan doen (VIP)

Social media/website

Social media of je website onder de loep nemen en de mogelijkheden om zichtbaar te groeien

Licht gebruik

Meekijken met mijn workflow om met daglicht een prachtig portret te maken.
Zowel binnen als buiten

Poses

Na deze sessie weet jij precies welke poses jij kunt inzetten als je gaat fotograferen.

In een gratis strategiesessie bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen

Fotoreportage modellen in de studio
Portret model zwart wit fotosessie

Verschillende mentorsessies

BRAINSTORM

Brainstorm mentorsessie
399,-
  • Strategie sessie online
  • 1 uur mentor sessie via Zoom

BUSINESS

Mentorsessie
697,-
  • Strategie sessie online
  • 3 uur mentor sessie via Zoom
  • Follow up gesprek
POPULAIR

VIP

Exclusieve VIP mentordag of VIP TRAJECT
1497,-
  • Een dag in de studio of een traject
  • Coaching gebaseerd op wat jij NU nodig hebt
  • Deep dive in jouw business
  • Om next level te gaan
VIPDAG
"Vandaag een 1 op 1 mentor sessie gehad. Heel veel dingen gesproken over mijn business waar ik direct mee aan de slag kan gaan"
Tamara
Fotograaf
5/5
Vip dag gehad en heel veel geleerd. Ik had een aantal puntenwaar ik tegenaan liep tijdens het fotograferen, Linda geeft advies en legt alles duidelijk en helder uit. De dag was helemaal voor mij geschikt en aangepast aan mijn vragen en doelen.
Daisy
Fotograaf
5/5
Portret Summer visagie
Portret vrouw zwart wit fotograaf
5/5
'Een dagje sparren met Linda, in haar studio, was erg lekker! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Om met de woorden van Linda te spreken: "love it". :)'
Karin
Fotograaf
5/5
Ik verwonderde me over de doelgerichte, gefocuste dame die ik voor me had. Ze is een goede mentor, een fantastische fotografe met een hele gave (natuurlijk licht) studio. Een dame die weet wat ze wil en andere mensen kan helpen om dat ook te formuleren en te bereiken.
Tamara
Fotograaf
5/5
"Linda is echt een expert op het gebied van portretfotografie en coaching. Tijdens een sessie weet zij de juiste triggers te raken waarbij je met een kleine verandering al verschil kan maken. Linda neemt de tijd en neemt je stap voor stap mee in het proces waardoor je vertrouwen krijgt in hetgeen wat je doet"
Charlotte
Fotograaf

Veel gestelde vragen

Geen probleem! Heb jij een vraag over fotografie wat jou verder zou kunnen helpen? Deze kun je perfect stellen in een brainstormsessie

Ja natuurlijk. Ik heb een grote studio in Middelburg, Zeeland en daar kunnen we samen met een model shooten (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM). 

Dat kan! In plaats van 6 uur in de studio heb ik de mogelijkheid om deze op te splitsen in verschillende Zoom sessies, zodat ik je alles kan vertellen via Zoom. Voor de sessies maak ik een presentatie die ik met je kan delen en zo kan ik je antwoorden geven op je vragen. Ik kan je ook laten zien hoe ik bewerk in Photoshop.

Als je weet hoe Diafragma, Sluitertijd en ISO werkt dan is een sessie perfect voor jou. Ook voor een korte opfriscursus 1 op 1 van de techniek.

Ben je nog niet bekend met deze termen. Ik heb ook een online basis fotografie cursus waar ik je in dit in 16 video’s en oefeningen uitleg.

Zoom kun je gratis downloaden op je computer of laptop. Zelfs op je telefoon. Ik stuur je een link van onze sessie en via deze link kom je in het gesprek. Voor de mentorsessie ontvang je van mij een PDF met informatie.

De brainstorm sessie is telefonisch ook mogelijk. De Business is via Zoom en de VIP is of in mijn studio of via Zoom mogelijk.

 

Nee hoor, ik heb ook bijna honderd families en groepen gefotografeerd. Dus daar kan ik je zeker ook mee helpen. Over de verschillende mogelijkheden, hoe je een groep aanstuurt, mijn workflow met familie fotografie en bv hoe je het beste in bepaalde situaties kunt handelen. 

Linda weet alles heel duidelijk uit te leggen. Stelt de vragen zo dat je goed na gaat denken waarom iets wel of niet lukt. Samen met Linda stappen doorgenomen die ik kon aanpakken. Meer zichtbaarheid op social media door actief te zijn, fotoshoots goed uitwerken, prijs bepaling en een klantenkring opbouwen. Ik heb er weer plezier in.
Marielle
Fotograaf
5/5
Beeldbank vrouw witte jurk
Fotoshoot meisje studio Zeeland

Plan direct jouw sessie in!

5/5
Super blij met haar manier van coaching. Na de VIPdag die ik eerder bij haar had, heb ik opnieuw gekozen voor een coachingtraject bij Linda. De mindset die ze gebruikt past heel goed bij mij. Via de mastermind en Facebook hebben we wekelijks contact en de mogelijkheid om vragen te stellen. Ze laat je andere inzichten zien, heel waardevol
Daisy
Fotograaf
5/5
Ze deelt haar kennis en kunde van de fotografie zonder enig bezwaar en helpt ook collega fotografen de beste versie van zichzelf te zijn in het vak. Ze geeft fantastische tips ook op het vlak van ondernemen en helpt je met alle mogelijke middelen om datgene te kunnen bereiken wat je voor ogen hebt. Linda is relaxed en straalt rust uit maar barst van de energie. Ik heb met veel plezier een Mastermind en verschillende workshops bij Linda gevolgd. Dit heeft mijn fotografie skills naar een hoger niveau getild. Ik vind Linda een prachtig mens die mij enorm inspireert en kan haar van harte aanbevelen!
Ina
Fotograaf
5/5
'Verder heb ik ook de gratis cursus gevolgd: meer klanten aantrekken. Linda gaf echt mega veel tips en gaf ook ruimte voor persoonlijke vragen. In de toekomst hoop ik haar als mentor te kunnen inschakelen. Want ik geloof zeer dat zij mij kan brengen waar ik heen wil.'
Loreen
Fotograaf